SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İskender Günen; 'Yusuf Yazıcı kalsın, Abdülkadir gitsin'

İskender Günen; 'Yusuf Yazıcı kalsın, Abdülkadir gitsin'

Karadeniz Özel

16 Mayıs 2019 Perşembe - 09:13




Trabzonspor’un efsane ismi İskender Günen’den Karadeniz’e konuştu, önemli bir mesajlar verdi.





Karadeniz Gazete / Özel / Trabzonspor'da şampiyonluklar yaşayan eski efsane İskender Günen Karadeniz’e konuştu. Bordo-mavili takımın gündemini değerlendiren Günen, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hugo Rodallega ile ilgili flaş sözler sarfetti. Kolombiyalı golcünün Trabzonspor için çok önemli olduğuna dikkat çeken İskender Günen şunları söyledi: Rodallega’nın gitmesi yanlış. Dürüst oyuncu sorunlu değil.

33 yaşında olması önemli değil. Ne zaman görev versen çıkıp aslanlar gibi oynuyor. Kapris yapmıyor. Son dakikalarda bile oyuna girse elinden geleni yapıyor. Böyle bir yabancıyı zor bulursun. Yıllık 700 bin Euro teklif edilmiş. Şimdi onu göndersen, Rodallega’nın yarı performansını alamayacağın adama en az 1.5 milyon Euro vereceksin. 1 milyon 200 bin Euro istiyormuş. Bence çok değil. Yönetim elinden kaçırmamalı.

YUSUF YAZICI KALSIN ABDÜLKADİR GİTSİN

Avrupa'da bir çok takımın gündeminde olan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür ile ilgili de konuşan İskender Günen, “İngiliz kulüpleri 30-40 milyon Euro vermezler. Öyle bir paranın verileceğini sanmıyorum. Abdülkadir için 15 milyon Euro iyi para. Bence 2’si de kalmalı. Ancak illa aşırı borçlar nedeniyle birini satmak istiyorsan bu Abdülkadir Ömür olabilir. Yusuf kesinlikle gelecek yıl da takımda olmalı. Yusuf son on yılda gördüğüm en yetenekli  oyunculardan birisi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap