SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Jose Sosa Trabzonspor 3’te 3 yaparsa kalmaya karar verdi

Jose Sosa Trabzonspor 3’te 3 yaparsa kalmaya karar verdi

30 Haziran 2020 Salı - 16:59




Trabzonspor'da Jose Sosa'nın geleceği merak ediliyor. Arjantinli ülkesine dönmek istiyor, kalacaksa da kalmasına değecek bir anlaşma bekliyor. Trabzonspor ekonomik sıkıntıları da göz önüne alarak mantıklı bir anlaşma yapmak istiyor. Sonuçta maçlar bitinceye kadar görüşmeleri askıya alma kararı alındı.





Trabzonspor’da durumu kritik olan tek isim Jose Sosa… ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu ile Arjantinli oyuncu arasında bir centilmenlik anlaşması yapıldı. Sosa şampiyon olurlar ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantilerlerse bir de CAS’tan olumlu sonuç çıkarsa kesinlikle ayrılmayacak. Ancak bu üç ihtimalden birisinin gerçekleşmemesi durumunda Sosa doğup büyüdüğü Estudiantes’e gidecek. Şampiyonluğa inanan Başkan Ağaoğlu ise eğer CAS’taki davadan istediklerini alamazlarsa Sosa’ya kendisine layık bir uğurlama töreni yapma sözü verdiği öğrenildi. Bu şartlar ışığında Sosa’nın durumunun Ağustos ayından önce belli olması bekleniyor.

Estudiantes de beklemekten sıkıldı

Arjantin kulübü Estudiantes de Jose Sosa için beklemekten sıkıldığı ve baskı yaptığı ülke basını tarafından yazılıyor. 35 yaşındaki oyuncunun ailesinin de ülkesine dönmek istemesi Sosa'nın kalma şansını azaltıyor. Sosa'nın da kalbinden futbolu doğduğu ve yetiştiği şehirde bırakmak geçiyor. Ancak Tangocu'nun ülkesinde alacağı ücretle Türkiye'de kazanacağı ücret arasında çok fark var. Menajerinin de Jose Sosa'ya en azından 1 sezon da Trabzonspor'da kalması yönünde baskı yaptığı iddia ediliyor.

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap