SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kimliğinde Trabzon yazan fener’i tutar mı?

Kimliğinde Trabzon yazan fener’i tutar mı?

08 Mart 2021 Pazartesi - 11:39




Ankaragücü’nün tecrübeli orta sahası İbrahim Akdağ sessizliğini bozdu, Fenerbahçeli olduğunu yolundaki iddialara sert çıktı





Galatasaraylı taraftarların hedefinde olan Ankaragücü’nün ortası sahasında görev yapan İbrahim Akdağ flaş açıklamalar yaptı. Muhammed’in kırmızı kart gördüğü pozisyonda kendini bilerek yere attığı ileri sürülen İbrahim Akdağ bunun doğru olmadığını söyledi. Tecrübeli isim kendisi için yapılan, “Fenerbahçeli’ yakıştırmalarına da sert çıkıp şunları söyledi:

"Bana yazıyorlar işte Fenerli, yok şöyle böyle. Orada benim eski takım arkadaşım var Taylan, o da bilir. Galatasaray'a karşı benim ne art niyetim olabilir? Biz burada can havliyle mücadele ediyoruz. Ligin alt sıralarından çıkmaya çalışıyoruz. Kaldı ki benim kimliğimde Trabzon yazıyor. Kimliğinde Trabzon yazıp Fenerbahçe'yi tutan kaç insan vardır? O tarz ithamlarda bulunuyor. Bütün büyük maçlarda aynı konsantrasyonla oynuyorum.”

Beğendim
23
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap