SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Koita Trabzonspor için gelen teklifleri reddediyor

Koita Trabzonspor için gelen teklifleri reddediyor

18 Nisan 2021 Pazar - 09:04




Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Kasımpaşa ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek Fode Koita ile büyük oranda anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki Fransız golcü kendisine yapılan transfer tekliflerini Bordo-Mavili takımla anlaştığı için kabul etmiyor.





Abdullah Avcı yönetiminde gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takım kurmak isteyen Trabzonspor bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-Mavili takım bu kapsamda Kasımpaşa ile sezon sonu sözleşmesi bitecek golcü oyuncu Fode Koita transferinde büyük yol kat etti. 

Teklifleri geri çeviriyor!

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak istediği 30 yaşındaki Fransız golcüye bir çok Süper Lig takımı da talip oldu. Bu sezon Kasımpaşa formasıyla 4 gol atan Koita, gelen tekliflere "Trabzonspor ile anlaştık" cevabını vererek reddediyor.

Kadro dışı kalmıştı

Kasımpaşa'da sözleşme uzatmadığı için kadro dışı bırakılan Fode Koita kısa süre önce affedilerek takımla idmanlara başlatılmıştı. Golcü oyuncu takımının Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında süre almıştı. (Fanatik)


Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap