SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Marcus'un Trabzon'a geleceği tarih belli oldu

Marcus'un Trabzon'a geleceği tarih belli oldu

Karadeniz Özel

10 Temmuz 2019 Çarşamba - 09:32




Trabzonspor İsveçli golcünün transferinde mutlu sona ulaşmaya çok yakın.





Bordo-Mavililerin uzun bir süredir görüşme halinde olduğu Marcus Berg de son düzlüğe girildi. İsveçli golcü bir aksilik olmaması durumunda Cuma günü Trabzon’da olması bekleniyor

Trabzonspor nihayet forvet transferinde sona yaklaştı. Rodallega’nın gidişi ile birlikte golcü ihtiyacı olan Bordo-Mavililer İsveçli golcü Marcus Berg de karar kılmıştı. Oyuncu ile yapılan ilk görüşmelerde anlaşmaya varılmış fakat daha sonrasında menajerin daha fazla para istemesi nedeni ile transfer tıkanmıştı.

Bordo-Mavililer bu olay sonrası geri adım atarken, dün yaşanan bir gelişme ile transfer görüşmeleri yeniden başladı. Trabzonspor’dan 1.8 Milyon Euro isteyen Berg’in fiyatında indirime gittiği, bu transferin 1.4 Milyon Euro ve bonuslara bitebilecek noktaya geldiği kaydedildi. Golcü oyuncu Berg’in bir aksilik olmaması durumunda Cuma günü imza için Trabzon’a gelmesi bekleniyor.

Beğendim
9
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap