SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mehmet Yılmaz; 'Ekuban golcü değil'

Mehmet Yılmaz; 'Ekuban golcü değil'

Karadeniz Özel

16 Mayıs 2019 Perşembe - 10:06




Trabzonspor eski futbolcusu Mehmet Yılmaz, Beşiktaş maçını Karadeniz’e değerlendirdi





Karadeniz Gazete / Özel // Trabzonspor eski futbolcusu ve tv futbol yorumcusu Mehmet Yılmaz, Bordo-Mavililerin cumartesi günü oynayacağı Beşiktaş maçını Karadeniz’e değerlendirdi. Bordo-Mavililerin bu sezon dış sahada oynadığı en iyi futbolu Konya’da oynadığı söyleyen Mehmet Yılmaz, şu değerlendirmelerde bulundu; “Trabzonspor eski ruhunu yakaladı artık. Bundan sonra herkes Trabzonspor’dan korkacak”

GERÇEK GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

“Trabzonspor, büyük takımın nasıl oynaması gerektiğini özellikle Konya maçının ilk yarısında gösterdi. Artık o oluşan Trabzonspor’un büyük kimliği gitti havası yerlen bir oldu. Bundan sonra Trabzonspor eski ruhuna döndüğünü herkese gösterdi. Şansa buralara gelmediğini gösterdi. Trabzonspor o büyüklük kimliğini yeniden buldu”

SAVUNMA SIKINTILI

 “Ama bakıldığı zaman sıkıntılı yerler var. Özellikle savunmada problem var. Genç Hüseyin Türkmen çok iyi oyuncu. Yalnız onun yanında oynayanlar Hüseyin’e çok fazla bir şey katmıyor. Buraya özellikle çok iyi baba bir stoper alınmalı. Bence çok iyi olmasa da Kayserispor’dan Kana Bıyık alınabilir. Hüseyin’e o bölgede tecrübe katacaktır”


EKUBAN GOLCÜ DEĞİL

Trabzonspor Novak’ın da alternatifini bulması lazım. İbanez gönderilip bu oyuncunun yerine de iyi bir sol bek almalı. Sağ tarafı Pereira ve Kamil Ahmet’in götüreceğinden şüphem yok. Bir de Rodallega ayrılacaksa çok iyi bir golcü alınmalı. Ekuban’a umut bağlanırsa hayalcilik olur. Çünkü Ekuban golcü değil. Bir sezonda 15-20 gol atamaz. Ekuban daha çok yıpratıcı oyuncu”

ARTIK PRESTİJ

“Trabzonspor'un Konya’da puan kaybetmesi ve Beşiktaş’ın kazanması ile puan farkı 5’e çıktı. Artık prestij maçına çıkılacak. Ama ben Trabzonspor’un kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü Trabzonspor eski kimliğine ve büyüklüğüne kavuştu. Bundan sonra Trabzonspor’dan eskisi gibi korkup çekinecekler. Maçın favorisi de Trabzonspor’dur”

ÜNAL HOCA KALMALI
“Artık sezon sonu yaklaşıyor. Trabzonspor yönetiminin şimdiye kadar çoktan Ünal Hoca ile sözleşme yapılmalıydı. Ünal hocanın kendisi ayrılmaz. Çünkü başarılı olmuş. Eğer Ünal hoca ile anlaşılmazsa sıkıntı olur. Devam etmeleri lazım”


YUSUF VE ABDÜLKADİR SATILMALI

“Yusuf ve Abdülkadir Ömür artık Trabzonspor’daki görevlerini tamamlamışlardır. Bence her iki oyuncu 30 milyon Euro üzerinde bir fiyata satılabilir. Bu para ile hem borcun bir kısmını ödersin hem de gelecek yılın kadrosunu kurabilirsin. Eğer bu oyuncular seneye kalırsa bu verimi verebilirler mi diye de düşünmek lazım”

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap