SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Menajerler bu kez Trabzonspor’a 2 oyuncu birden önerdi

Menajerler bu kez Trabzonspor’a 2 oyuncu birden önerdi

Karadeniz Özel

14 Haziran 2019 Cuma - 10:41




Teklif edilen oyunculardan Edwin Gyasi daha önce de gündeme geldi. Müthiş sol yağa sahip olan 27 yaşındaki kanat oyuncusu Gyasi, stil olarak bir dönem Beşiktaş forması giyen Talisca’yı anımsatıyor.





GYASİ’NİN SOL AYAĞI MÜTHİŞ

Hugo Rodallega konusundaki belirsizlik sürerken, forvet bölgesi için gündeme her gün farklı isimler geliyor. Faslı golcü Racid Alioui transferinde bir hayli yol kateden Bordo-Mavililere menajerler tarafından 2 oyuncu birden önerildi. Bu isimlerden birisi daha önce Karadeniz’in yazdığı Edwin Gyasi. Bulgaristan’ın CSKA Sofya takımında forma giyen  27 yaşında olan Gyasi, mükemmel bir sol yağa sahip. 

ALİ SOWE TAM BİR KAFACI

Ganalı kanat oyuncusu, stil olarak şimdi Çin’de oynayan daha önce de Beşiktaş’ın formasını giyen Anderson Talisca’ya benziyor. Menajerlerin önerdiği diğer isim ise Ali Sowe. 24 yaşında 1.91 boyunda olan golcü futbolcu Sowe da tıpkı Gyasi gibi Bulgaristan’ın CSKA Sofya takımında oynuyor. İki oyuncunun adlarını sosyal medyadan duyan Trabzonspor taraftarı Gyasi ve Sowe’ın videolarına adeta akın etti. 

31 MAÇTA 17 GOL., 3 ASİST 

İzlediklerigörüntülerde her iki oyuncuya da hayran kalan Bordo-Mavili taraftarlar yine sosyal medya üzerinden, “Eğer bu görüntülerdeki kadar iyi iseler Trabzonspor’da çok iş yaparlar. Gyasi’nin ortaları müthiş. Sowe da iyi bir kafacı. Edwin ortalar , Sowe bombalar” yorumunu yaptılar. Ali Sowe geride kalan sezonda takımına, toplam 31 maçta 17, gol 3 asistlik katkı sağladı. Gyasi ise 4 gol attı, 5 de asit yaptı.


 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap