SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Okan Burak yönetime rest çekti! Gümüşdağ Visca transferine tamam mı dedi?

Okan Burak yönetime rest çekti! Gümüşdağ Visca transferine tamam mı dedi?

26 Ocak 2021 Salı - 18:55




Başakşehir'de yapılan transferler Edin Visca'nın Trabzonspor'a transferinin iyiden iyiye önünü açtı. Boşnak futbolcunun bordo-mavili takıma imza atması an meselesi...





Trabzonspor Transfer Haberleri...Önce Junior Fernandes sonra Ömer Ali Şahiner derken, Edin Visca’ya Trabzonspor kapıları iyiden iyiye açılmaya başladı… gelen bilgilere göre Okan Buruk yönetime, “ya ben ya Edin” diye rest çekti. Bu yüzden yönetim de Junior Fernandes’ten sonra Ömer Ali Şahiner’i transfer etti.

Okan Buruk’la Visca arasında çok büyük bir çatışma yaşandığı, Boşnak oyuncunun da, “Okan Buruk gitmezse ben giderim” diye rest çektiği gelen bilgiler arasında. Gümüşdağ’ın ise takımı şampiyon yapan Okan Buruk’tan yana taraf tutması yüzünden Visca’nın ayrılmayı iyiden iyiye düşündüğü gelen bilgiler arasında.

Gümüşdağ tamam dedi

Gümüşdağ'ın eski hocası ve yakın dostu Abdullah Avcı'yı da kırmamak istemesi de bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

Gümüşdağ ayrıca çok uzun zamandır takımda olan Visca'nın bu ayrılıkla kariyerinin son zamanlarında Trabzonspor gibi çok büyük bir camiada yer almasını istediği, gelecekte takımı ve futbolu emanet etmek istediği oyuncunun farklı tecrübeler kazanmasını istediği de gelen bilgiler arasında.

Beğendim
17
Sevdim
9
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap