SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Orgill sürprizi

Orgill sürprizi

Karadeniz Özel

19 Haziran 2019 Çarşamba - 10:40




Jamaika’nın, Honduras’ı 3-2 yendiği maçta 2 gol atan A.Gücü’nün forveti Trabzonspor’un gündemine geldi...





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Faslı golcü Rachid Aliou’dan haber bekleyen Fırtına’da beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Önceki gün oynan Jamaika-Honduras maçını izleyen Bordo-Mavili kurmayların başkent ekibinde forma giyen Dever Orgill’e hayran kaldığı öğrenildi.

Ankaragücü’nde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Orjill’in sözleşmesini tek taraflı feshetmesi bekleniyor. İddiaya göre bu durum gerçekleşirse Trabzonspor Orgill için harekete geçecek.

2 gol attı dikkatleri üzerine çekti




Forvet transferi için çalışmalara hız veren Trabzonspor’da Faslı golcü Rachid Alioui, gündemin ilk sırasında yer alıyor. 29 yaşındaki golcüyle temasları sürdüren Bordo-Mavililer, bir yandan da alternatif isimleri hazırda tutuyor. Ancak Trabzonspor’un gündemine akıllarda hiç olmayan bir isim geldi. Bu futbolcu Ankaragücü’nün golcüsü Dever Akeem Orgill. Önceki gece Jamaika-Honduras maçını izleyen Bordo-Mavili kurmaylar, 3-2 Jamaika’nın kazandığı maçta 2 gol atan Orgill’e hayran kaldı.

Sözleşmesini tek taraflı feshedecek




29 yaşındaki oyuncunun ortaya koyduğu mücadele ve attığı goller Trabzonspor cephesinin forvet konusundaki planlarının da bir anda değişmesine yol açtı. Nedeni ise Orgill’in Ankaragücü’nde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle başkent ekibinden ayrılacağını açıklamış olması. Hatta Ankaragücü’ne yakın isimler, Orgill’in menajerinin sözleşmeyi tek taraflı feshetmeyi düşündüğünü ve takım arayışları içinde olduğunu öne sürüyor. Aldığımız bilgilere göre Orgill boşa çıkarsa Bordo-Mavililer, bu transfer için harekete geçecek.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap