SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth sözleşmeyi feshedebilir! Peki ya Sörloth dönmezse?

Sörloth sözleşmeyi feshedebilir! Peki ya Sörloth dönmezse?

Karadeniz Özel

07 Nisan 2020 Salı - 15:37




Alexander Sörloth’un, “Avrupa’da en güvenilir ülke” denilen Türkiye’yi bırakıp gitmesi Bordo-Mavili camiayı karıştırdı.





KARADENİZ // Mehmet KARAGÖZ // Ağaoğlu, “Hiçbir oyuncumuza yurt dışı için izin vermeyeceğiz” dedi ama Kuzeyin Oğlu özel uçakla Norveç’e gitti, taraftar ve camia şimdi bu soruyu soruyor:

YA SÖRLOTH DÖNMEZSE?

Karadeniz bu soruyu Spor Hukukçusu Alpay Köse’ye sordu. Şu anda yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle kulüplerin ve futbolcuların özel haklara sahip olduğunu dile getiren Köse, “Sörloth, tek taraflı kiralık sözleşmeyi feshedebilir. Bu hakta Trabzonspor da sahip” diyerek büyük bir tehlikeye dikkat çekti.

Trabzonspor,2da dün beklenmedik bir gelişme yaşandı. Takımın en önemli isimlerinden Alexander Sörloth, özel izin alıp ‘özel’ bir uçakla Norveç’e gitti. Genç ismin Trabzon’da yalnız kaldığı için sıkıldığını ve ailesinin yayında olmak istediğini bildirdiği öğrenildi. Sörloth’un gitmek için önce Norveç Dış İşlerini aradığı, buradan olur aldıktan sonra da Norveç yetkililerinin Trabzon Valiliği’ni arayarak gerekli izni aldığı ifade edildi. Ancak Sörloth’un bu ani gidişi beraberinde, “Ya geri dönmezse?” sorularını da getirdi.

Karadeniz bu soruyu Spor Hukukçusu ve Milli Olimpiyat Komitesi üyesi olan Alpay Köse’ye sordu. Köse şunları söyledi: “VİRÜS nedeni ile olağan üstü durum yaşanıyor. Şuanki durumu sebep gösterip kulüpler de oyuncular da sözleşmelerini feshedebilirler. ‘Böyle bir sebep var. Geri dönmek istemiyorum’ diyebilir. Normalde kulüpler FIFA’ya başvuru yapabilirdi ama şu anki olağanüstü durumu gösterip ceza verilmez. Sörloth geri dönmezse Trabzonspor’un yapabileceği bir şey yok. Anca sözleşmesini feshedebilir. Özel bir durum sıkıntılı bir durum yaşanıyor çünkü”



CAMİADAN HEM KUZEYİN KRALI GOLCÜYE HEM DE BORDO-MAVİLİ YÖNETİME TEPKİ VAR

Alexander Sörloth’un, “Avrupa’da en güvenilir ülke” denilen Türkiye’yi bırakıp gitmesi Bordo-Mavili camiayı karıştırdı. Bordo-Mavililer hem Sörloth’a  hem de yönetime tepki gösterdi. Bu durumun, yönetim zafiyetinden kaynaklandığını ileri süren taraftarlar, “Eğer Sörloth’un başına Norveç’te bir şey gelirse, yönetim bunun hesabını nasıl verecek? 24 yaşındaki bir çocuğu ikna etmek bu kadar mı zor? Baş zaman her konuda ulema kesilenler bu zaafiyete nasıl düştü?” dediler.

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
3
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap