SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sturridge aşkı alevlendi! Trabzon'a davet edildi…

Sturridge aşkı alevlendi! Trabzon'a davet edildi…

13 Ağustos 2019 Salı - 11:59




Trabzonspor'un İngiliz golcü Daniel Sturridge için yeniden harekete geçerek Trabzon'a davet ettiği öğrenildi.





Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken kadrosuna bir forvet daha katmayı planlıyor.

Bu noktada yaklaşık 4-5 ismi gündeminde tutan bordo mavililerin, daha önce ciddi şekilde görüşülen ancak gerçekleşmeyen Daniel Sturridge transferi için yeniden harekete geçtiği öğrenildi.

TRABZON’A DAVET EDİLDİ

Geçen sezonu Liverpool’da tamamlayan İngiliz yıldızla daha önce anlaşan ancak futbolcunun İngiltere dışında hiç oynamaması nedeniyle yaşadığı tereddütler üzerine gerçekleşmeyen transferde, Trabzonspor’un bir yoklama daha yaptığı belirtildi.  Daniel Sturridge’nin tereddütlerinden kurtulması ve rahat karar verebilmesi adına, bordo mavililerin yıldız futbolcuyu Trabzon’a davet ettiği öğrenildi. Sturridge’nin bu davete olumlu baktığı kaydedilirken ilk etapta şehri gezmek için ilerleyen günlerde Trabzon’a gelebileceği ifade edildi.

ÖNCELİK TRABZONSPOR’UN

Öte yandan Fenerbahçe’nin de yakından ilgilendiği ve yıllık 3.5 Milyon Euro’ya teklifte bulunduğu iddiaları basında çıkmaya başlasa da Sturridge’nin Trabzonspor’la yaptığı görüşmeler sırasında İngiltere dışına çıkması halinde bu takımın bordo mavililer olacağı yönünde söz verdiği biliniyor.

İNGİLİZLER DE YAZDI

29 yaşındaki futbolcunun transferi İngiliz basınının da gündeminden düşmezken Süper Lig ekiplerinin ilgisi olduğu Daily Mail’de yayınlandı. Daily Mail’de çıkan haberde Türkiye’den son olarak Fenerbahçe’nin Sturridge’ye teklif yaptığı ancak Beşiktaş ve Trabzonspor’un ilgisinin de sürdüğü yazıldı.

Beğendim
6
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap