SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sturridge: 'Futbola açım, hedeflerim var'

Sturridge: 'Futbola açım, hedeflerim var'

22 Ağustos 2019 Perşembe - 16:09




2+1 yıllık imzayı atan Sturridge, "Benim için en doğru tercih Trabzonspor'du. Futbola açım ve hedeflerim var. Bu kulübe her şeyimi vermeye geldim" dedi





Trabzonspor; Manchester City, Chelsea ve Liverpool gibi takımlarda forma giyen, kariyerinde 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan Daniel Sturridge'de mutlu sona ulaştı.

Bordo-mavililer, 29 yaşındaki santrforla 2+1 yıllık anlaşma yaptığına duyurdu. İngiliz futbolcuya her sezon için 1.5 milyon Euro olmak üzere toplam 4.5 milyon Euro garanti para ödenecek. En son Liverpool forması giyen ve bonservisi elinde olan Sturridge'e forma giydiği her sene için de 2 milyon Euro imza parası verileceği belirtildi.

Trabzonspor şehrini ve takım planlamasını çok beğenen yıldız oyuncu duygularını þöyle dile getirdi: "Hedeflerim ve planlarým var. Futbola açım. Benim için en doğru kulüp Trabzonspor'du. Sizin bana yaklaşımınız beni ve ailemi oldukça memnun etti. Trabzonspor'a her şeyimi vermeye geldim."

Sturridge'nin transferinden sorumlu Başkan Yardımcısı Sertaç Güven 38 gün süren boyunca oyuncunun tüm ailesiyle görüştü. Oyuncuyu isteyen 13 kulübü bireysel diyaloglarıyla ekarte etti

Beğendim
7
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap