SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sturridge, Sosa, Mikel, Parmak Alanyaspor maçında oynayacak mı?

Sturridge, Sosa, Mikel, Parmak Alanyaspor maçında oynayacak mı?

Karadeniz Özel

10 Kasım 2019 Pazar - 13:13




Trabzonspor'un sağlık kurulu bugünkü Alanyaspor maçı öncesinde toplantı. Kurul, sakat olan 4 oyuncu hakkında kararını verdi.





Karadeniz Gazete // Mehmet KARAGÖZ //

PARMAK KADRODA


Trabzonspor'da bugün oynanacak olan Alanyaspor maçı öncesi sakat oyuncuların durumu belli oldu.  Sakatlığı düzelen Abdülkadir Parmak’ın bugünkü Alanyaspor maçında forma giyebileceği ifade edildi.

SOSA OYNAMAK İSTİYOR AMA

Göztepe maçında bileğine darbe alan ve Krasnodar ile oynanan karşılaşmada forma giymeyen Jose Sosa’nın bugünkü Alanyaspor maçında da forma giyemeyeceği açıklandı. Ağrıları olmasına rağmen bugün sahada olmak isteyen Sosa’yı hem sağlık kurulu hem de teknik heyet daha büyük sakatlık olmaması için riske etmeyecek.

MİKEL’İN AĞRISI VAR

Bir diğer sakat oyuncu Obi Mikel’e ise dün ve bu sabah deneme antrenmanı yapıldı. Nijeryalı oyuncu bu iki antrenman sonrası ağrılarının olduğunu söyledi. Mikel’in de bugünkü kadroda olmayacağı ifade edildi.

STURRİDGE KARAR VERECEK

Sakatlığı düzelmeye başlayan Sturridge’in ise dün yapılan deneme antrenmanında kendini iyi hissettiği öğrenildi. Sturridge maç saatini kadar ağrısı olmazsa kadroda olacak. Oynayıp oynamayacağına ise teknik heyet ve oyuncunun kendisi karar verecek.
​​​​

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap