SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Süper Lig'in devleri genç golcü için karşı karşıya!

Süper Lig'in devleri genç golcü için karşı karşıya!

07 Nisan 2020 Salı - 13:51




Süper Lig ekipleri, corona virüsü salgını nedeniyle verilen ara esnasında bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray, Trabzonspor, Sivasspor, Konyaspor ve Antalyaspor, TFF. 1 Lig ekiplerinden Ekol Göz Balıkesirspor'da forma giyen Rahmi Anıl Başaran'ı kadrosuna katabilmek için kozlarını paylaşıyor.





Ekol Göz Balıkesirspor'da bu sezon dikkatleri üzerine çeken Rahmi Anıl Başaran, Süper Lig devlerini peşine taktı.

Yeni Asır'ın haberine göre; TFF 1. Lig'de 27 karşılaşmada 7 gol kaydeden Başaran, başta Galatasaray olmak üzere Trabzonspor, Sivasspor, Antalyaspor ve Konyaspor'un radarına girdi.

5 Süper Lig ekibinin 20 yaşındaki golcüyü menajerler vasıtasıyla izlettiği öğrenildi.

BAL-KES KASAYI DOLDURACAK

TFF 1. Lig'de Balıkesirspor formasıyla 27 karşılaşmanın 23'ünde ilk 11 başlayan Anıl Başaran, 7 gol 1 asistlik performans sergeledi. U-19 takımında 1 maçta oynayan, U-21 takımında 47 maçta 24 golle dikkat çeken genç oyuncu, transfer döneminin gözdesi olacak. Rahmi Anıl'ı, yaz döneminde Süper Lig takımlarına satmayı planlayan Bal-Kes kasasına önemli bir gelir koymayı hedefliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap