SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Talisca Trabzonspor'a mı geliyor?

Talisca Trabzonspor'a mı geliyor?

01 Mart 2021 Pazartesi - 18:12




Bordo-mavililer, Anderson Talisca defterini yeniden açtı. Yönetici Sertaç Güven’in Brezilyalı 10 numaranın menajeri Carlos Leite ile temasa geçtiği öğrenildi





Trabzonspor'da gözler bir kez daha Anderson Talisca transferine çevrildi. Brezilyalı 10 numara için nabız yoklayan ancak yüksek bedel istenmesi nedeniyle geri adım atılan Talisca yeniden Fırtına’nın gündemine oturdu.

Takımda hem liderlik yapacak hem de özellikleriyle maç kurtaracak bir isim üzerinde duran bordo-mavililerin Talisca isminde fikir birliğine vardıkları ifade edildi. Bu gelişmenin ardından Brezilyalı yıldızın transferini bitirme işi ‘İşbitiren yönetici’ olarak tanınan Sertaç Güven’e verildi. Bu transferi sonlandırmak için kolları sıvayan Sertaç Güven’in, Talisca’nın menajeri ile görüştüğü ve şartları bir kez daha masaya yatırdıkları öğrenildi.

Çin’in Evergrande takımında oynayan Brezilyalı 10 numara her fırsatta Türkiye’ye dönmek istediğini dile getiriyordu. Sambacı yıldız devam etmekte olan Çin Ligi’nde takımına 20 maçta 7 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Beğendim
58
Sevdim
31
Beğenmedim
68
Üzgün
3
İnanılmaz
6

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap