SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’dan Moise Kean bombası!

Trabzonspor’dan Moise Kean bombası!

08 Ağustos 2022 Pazartesi - 20:23




Trabzonspor sağ stoper transferi için çalışırken sürpriz bir iddia ortaya atıldı... Juventus'un golcüsü Moise Kean, bordo-mavililere önerildi... İtalyan golcü Fırtına'ya kiralık olarak katılabilir...





Önceliğini sağ stoper transferine veren Trabzonspor’un önüne sürpriz bir isim düştü… Menajerler bordo-mavililere Juventus’un golcüsü Moise Kean’i önerdi. Aynı zamanda Italya Milli Takımı’nda da forma giyen 22 yaşındaki oyuncunun kiralık olarak Trabzonspor forması giyebileceğini ilettiler. 

SADECE 2 MAÇTA 90 DAKİKA OYUNDA KALDI

Juventus zorunlu satın alma şartıyla Kean’i Everton’dan aldı. Geçen sezon 32 maçta 5 gol ve 3 asistle oynayan Fildişi asıllı oyuncu sadece 2 maçta 90 dakika sahada kaldı. Yeni golcüsü Vlahovic’e yedek arayan Juventus daha fazla tecrübeli isim istiyor. Muriel ve Mertens isimleri üzerinde duruyor. 

JUVENTUS KİRALIK GÖNDERMEK İSTİYOR

Kean’i ise daha fazla kendini geliştirmesi için kiralık olarak göndermeye sıcak bakıyor. Bu yüzden Atalanta’ya Muriel’in takası için kiralık olarak göndermek istedi. İtalyan ekibi oyuncusunun İtalya’da kalmayacaksa Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak bir takımda sezonu geçirmesini tercih ediyor.


Moise Kean (@Moise_Kean9) / Twitter

Beğendim
8
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap