SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Haji Wright için resmi başvuru yaptı!

Trabzonspor Haji Wright için resmi başvuru yaptı!

Karadeniz Özel

22 Haziran 2022 Çarşamba - 20:11




Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Larsen ve Denswil’e resmi imzayı attıran Trabzonspor’da gözler şimdi sol kanat ve forvet hattına çevrildi. Forvet bölgesi için gündemdeki isim geride kalan sezonu kiralık olarak Kasımpaşa’da geçiren ve bonservisi Lorient’te olan Umut Bozok.





TRANSFEREhızlı giren şampiyon Trabzonspor, bir ismi daha bitirmeye çok yaklaştı.

Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, bir süredir gündemde olan ABD’li forvet Haji Wright için Bordo-Mavililer, Danimarka ekibi SönderjyskE’ye resmi başvuruyu yaptı. Yine yönetime yakın isimlerden aldığımız bilgilere göre Trabzonspor, SönderjyskE’ye Haji Wright için 1 milyon 750 bin euroluk bir teklif sundu. Aynı kaynaklar, Danimarka ekibi SönderjyskE’nin ise kapıyı 2 milyon eurodan açtığını dile getirdi. İki kulüp arasında pazarlıkların devam ettiği, ortak bir noktada anlaşılması halinde (bu rakam 1 milyon 900 bin euro olarak konuşuluyor) 24 yaşında, 1.93 boyundaki Haji Wright’ın sağlık kontrolleri ve imza için Türkiye’ye geleceği belirtildi.

Geçen sezonu Antalyaspor’da kiralık olarak geçiren Wright, 34 maçta, 15 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Beğendim
21
Sevdim
4
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap