SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor maçında skandal ofsayt çizgisi!

Trabzonspor maçında skandal ofsayt çizgisi!

28 Haziran 2020 Pazar - 16:10




Trabzonspor dün akşam Ankaragücü’yle kendi evinde 1 - 1 berabere kalırken bordo-mavililer şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. Trabzonsporlu futbolcuların kötü bir oyun sergilediği karşılaşmada en çok tartışılanlar ise hakem Abdülkadir Bitigen’in kararları.





Trabzonspor’un 2 net penaltısını görmezden gelen Bitigen, Koray Kılınç’ın penaltı pozisyonu öncesinde ofsayt kararı vermesi ise tartışmaların odak noktasında.

TFF’nin var sistemi tarafından çizilen ve ekranlara gelen görüntüde Ofsayt Çizgisinin hatası açıkça görülüyor.

Ceza sahası çizgisine paralel olması gerektiği halde açıkça yanıltıcı bir şekilde çizilen ofsayt çizgisi bugün ki tartışmaların odak noktasında. 

Aspor’da ki programda konuşan Fenerbahçeli yazar Emre Bol bile, “Hakikaten tuhaf çizmişler.. Nasıl istersem öyle çizerim..” derken Erman Toroğlu, “Bu yeni değil ki.. 2 senedir böyle. Allah’tan zikzak yapmıyorlar. Utanmasalar topçunun burasından alıp çizecekler. Utanmasalar yapacaklar” dedi.

Emre Bol ise, “Böyle çizgi çekilmez, Allah aşkına.. “ ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor'un es geçilen bir diğer penaltısı ise Bilal'in, Ankaragücü ceza sahasında düşürüldüğü pozisyon.. Bu pozisyon da VAR devreye girmemişti ve penaltının üstü kapatılmıştı. 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap