SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor sol bekini buldu Neil Taylor

Trabzonspor sol bekini buldu Neil Taylor

12 Mayıs 2021 Çarşamba - 11:48




Son dakika Trabzonspor transfer haberi...Roma’nın sağ beki Bruno Peres’le prensipte anlaşan Fırtına, savunmanın soluna da mutlaka takviye yapacak. İngiliz basını, Aston Villa ile kontratı bitecek olan Neil Taylor’ın Trabzonspor’un gündeminde olduğunu yazdı.





Yeni sezonun transfer çalışmalarına çok erkenden start veren Trabzonspor, özellikle iki kaliteli bek oyuncusunu kadroya katmak istiyor. Bu doğrultuda Roma’nın başarılı sağ kanat oyuncusu Bruno Peres ile anlaşan ve 3 senelik sözleşme için ön protokol yapan Bordo-Mavililer, savunmanın solu için de arayışlarını sürdürüyor. Alioski ve Van Aanholt gibi oyuncuların maliyetleri Fırtına’ya yüksek gelirken, İngiliz basını Premier Lig’den bir başka ismin de Trabzonspor’un gündeminde olduğunu yazdı: Neil Taylor. Aston Villa ile kontratı bitecek olan 32 yaşındaki Gallerli futbolcu, Bordo-Mavililer'in radarında. 

Başakşehir de devrede

The Sun Gazetesi, Taylor ile Türkiye’den ilgilenen tek kulübün Trabzonspor olmadığını, Başakşehir’in de oyuncunun menajeriyle temas kurduğunu belirtti. Bu sezon 4 maça çıkan 1.76 boyundaki Taylor, daha önce Swensea kulübünde forma giymişti. Tecrübeli sol bek, Galler Milli Takımı’nda da 43 karşılaşmada oynadı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap