SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Sturridge'nin ailesini Trabzon'a getiriyor!

Trabzonspor Sturridge'nin ailesini Trabzon'a getiriyor!

14 Ağustos 2019 Çarşamba - 14:46




Trabzonspor Daniel Sturridge transferine nokta koymak istiyor.





Trabzonspor’da Daniel Sturridge transferinde iyice sona yaklaşıldı. Oyuncuyla yaklaşık bir aydır sürekli temas halinde bulunan Bordo Mavililer oyuncunun menajerlik görevlerini yürüten ailesini Trabzon’a davet etti. Bugün 16.30’da İstanbul’da olacak olan Sturridge ailesinden anne Grace ve Amca Dean ve oyuncunun avukatıyla Bordo Mavililer İstanbul’da bir görüşme gerçekleştirecek. 1 gün boyunca İstanbul'da ağırlanacak olan aile Sturridge için bilgi toplayacak. 

TRABZON'A GELECEKLER

Perşembe günü ise Trabzon’a gelecek olan aile burada İngiliz forvet için ev bakıp önce stadyumu, kulübü daha sonra ise sözleşme detaylarını görüşecek. Kesin bir anlaşmaya varılması halinde ise Birmingham’da bulunan Danile Sturridge Trabzon’a çağrılacak. 




KURBAN BAYRAMI NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

Tüm ülkede kutlanan kurban bayramı nedeniyle Sturridge ailesinin gelişi ertlenmiş ve bugüne sarkıtılmıştı.  Bilindiği üzere kurban pazarı Akyazı Stadyumunun hemen yanında bulunan araziye kurulmuştu. 




 
Beğendim
4
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap