SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor taraftarlarının yönetimden özel Nwakaeme isteği

Trabzonspor taraftarlarının yönetimden özel Nwakaeme isteği

23 Nisan 2019 Salı - 11:09




Trabzonspor taraftarlarının yönetimden özel Nwakaeme isteği





19 gole katkı yaparak 100 Bin Euro bonusu kapan Nwakaeme için Bordo-Mavili taraftarlar, “Fenerbahçe maçı için sözleşmesine prim maddesi koyun. Kadıköy’ü yıksın” yorumlarında bulundular

Trabzonspor'da Nwakaeme rüzgarı esiyor. Bordo-Mavililerin sezon başında kadrosuna kattığı ve sözleşmesine, ’19 gole katkı yapması durumunda 100 Bin Euro daha alır’ diye madde koyulan Nijeryalı oyuncu bu hedefine Malatyaspor maçında ulaşmıştı. Malatya maçında 1 gol atıp 1 de asist yapan Nwakaeme, Fenerbahçe maçı öncesi de Bordo-Mavili taraftarları heyecanlandırdı.

Yükselen performansı ile dikkatleri üzerine çeken ve Trabzonspor taraftarlarının sosyal medyada gündemine oturan Anthony Nwakaeme, Kadıköy’de takımın en büyük kozu olacak. Nijeryalı oyuncunun bonusu Fenerbahçe maçından önce kapması sonrası da Bordo-Mavili taraftarları harekete geçirdi. Taraftarlar sosyal medyada, “Nwakaeme’nin sözleşmesine Fenerbahçe için madde koyulsun. Ekstra prim verilsin. Kadıköy’ü yıksın” yorumlarında bulundular.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap