SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a bedava golcü

Trabzonspor'a bedava golcü

12 Aralık 2019 Perşembe - 10:25




ARA transfer için şimdiden kolları sıvayan Trabzonspor, sürpriz bir isimle prensip anlaşması sağladı. Bordo-Mavili kurmayların, Eskişehirspor’da forma giyen kanat oyuncusu Jesse Sekidika ile el sıkıştığı ve büyük bir aksilik yaşanmaması halinde 23 yaşındaki genç forveti ligin ikinci yarısında kadroya katacağı öğrenildi.





Eskişehirspor’da yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle parasını tahsil edemeyen Jesse’nin 85 bin Euro’luk alacağı için TFF’ye başvurduğu ortaya çıktı. Genç Nijeryalı futbolcunun sözleşmesini tek taraflı feshedeceği, bu gelişmenin sonrasında da Trabzonsporlu kurmayların Jesse’yi ocak ayında Trabzon’a çağırıp imza attıracağı kaydedildi.

23 yaşında 1.74 boyunda olan Jesse Sekidika, Eskişehirspor formasıyla çıktığı 14 maçta 8 gol kaydederken, 2 de assist yaptı. Sürati ve atletik yapısıyla dikkat çeken Jesse, son 5 maçta 5 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
 
Beğendim
6
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap