SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da 6 numara harekatı!

Trabzonspor'da 6 numara harekatı!

13 Ağustos 2019 Salı - 10:54




Santrfor transferi için yoğun mesai harcayan Trabzonspor'un 6 numara için de oyuncu baktığı öğrenildi. Yusuf’un ayrılığı sonrasında Sosa’yı forvet arkasına çekmeyi planlayan Ünal Karaman, orta sahada doğacak boşluğu transferle kapatmayı hedefliyor.





Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren ve ağırlığı santrfor arayışına veren Trabzonspor’un sürpriz bir şekilde 6 numara için oyuncu baktığı öğrenildi. Yusuf Yazıcı’nın ayrılığı sonrasında Jose Sosa’yı asıl mevkiisi olan forvet arkasına çekmeyi planlayan teknik direktör Ünal Karaman, merkez orta sahada doğacak olan bu boşluğu transferle kapatmayı hedefliyor. Onazi, Obi Mikel ve Abdulkadir Parmak üçlüsünün yanına bir isim daha eklemek isteyen tecrübeli çalıştırıcı, bu doğrultuda yönetim ile oyuncu izleme ekibine rapor verdi.

İLK ADAY WALTER

Bordo-Mavililer de Karaman’ın isteği üzerine 6 numara için çalışma başlattı. En kısa zamanda geniş bir aday listesi hazırlayacak olan Karadeniz temsilcisinde ilk hedefin daha önce de gündeme gelen Fransız ekibi Nice forması giyen Remi Walter olduğu kaydedildi. Yönetim adaylar arasından birisini kadrosuna katmak için önümüzdeki günlerde düğmeye basacak.
Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap