SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Abdulkadir Parmak kararı!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Abdulkadir Parmak kararı!

17 Mayıs 2021 Pazartesi - 12:21




Trabzonspor'un Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile oynadığı karşılaşmanın son dakikalarında oyuna girmeyi reddeden Abdulkadir Parmak, süresiz kadro dışı bırakılmıştı. Daha sonra özür dileyen orta saha oyuncuyla, teknik direktör Abdullah Avcı yeniden bir araya gelecek.





Abdullah Avcı, kadro dışı bırakılan Abdulkadir Parmak ile ilgili konuşurken, Milliyet'in haberine göre bugün tekrar oyuncuyla bir araya gelecek.

Parmak'ın geldiğinden itibaren devamlı oynadığını hatırlatan Avcı, "Kendisi de yaptığı hatayı biliyor. Benim oyuncuyla bir problemim olamaz. Esas olan Trabzonspor ve Trabzonspor kurumudur. Bununla ilgili kendisiyle de görüşme yaptık, kendisi de bunu talep etti, oturduk karşılıklı konuştuk. '15'i itibariyle tekrar düşünüp konuşup ne yapacağımıza karar veririz' dedik" ifadesini kullandı.

Oyuncunun dili, dini, ırkı, yerlisi, yabancısı olmayacağına vurgu yapan tecrübeli teknik adam, "Lütfen bu topraklarda yetişenlere daha fazla sahip çıkalım. Çalışmalarıyla, duygusuyla, ruhuyla, ekonomisiyle hep buraya katkı sağladılar. Ben de onları kullanmaktan ve bu kaynağı oluşturmaktan yanayım. Türkmen buranın değerli bir oyuncusu. Türkmen bizimle devam edecek" dedi.

Beğendim
10
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap