SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Amartey transferi bitiyor

Trabzonspor'da Amartey transferi bitiyor

Karadeniz Özel

09 Kasım 2019 Cumartesi - 13:59




Trabzonspor, Leicester City forması giyen Daniel Amartey için İngiliz kulübüyle anlaşmaya çok yakın.





OCAK BOMBASI

24 yaşında olan Ganalı oyuncu, ön liberonun yanı sıra stoper ve sağ bek bölgelerinde de görev yapıyor. Bordo-Mavili kurmaylar, İngiliz ekibine ‘Satın alma opsiyonlu kiralama’ teklifi sundu. Gana Milli Takımı’nda da forma giyen Daniel Amartey için Ekuban’dan olumlu not geldi.

SÜREKLİ OYNAMAK İSTİYOR




TRABZONSPOR, ara transfer için düğmeye bastı. Daha önce Çin’de mutsuz olan ve Türkiye’ye dönmek isteyen Anderson Talisca’yı gündemine alan Bordo-Mavililer, ön libero için genç bir isimle anlaşmaya çok yaklaştı. Bu futbolcunun adı, Daniel Amartey. 24 yaşında olan Ganalı orta saha futbolcusu, milli yıldızımız Çağlar Söyüncü’nün takımı Leicester City’de oynuyor. Ancak bir türlü  forma şansı bulamıyor. Bu nedenle de ocak ayında sürekli forma giyeceği bir takıma gitmenin planlarını yapıyor.

OPSİYON FIRTINA’DA OLACAK




MENAJERLER aracılığı ile Trabzonspor’a önerilen Ganalı ön libero için milli takımdan arkadaşı Caleb Ekuban’dan da olumlu referans geldi. Bordo-Mavili kurmaylar, Daniel Amartey ve menajeriyle birkaç kez görüşme yaptı. Genç Ganalı Trabzonspor’a gelmeye sıcak bakıyor. Leicester City ile anlaşma sağlanırsa, Amartey ocak ayında kiralık olarak Trabzon’a gelecek. Bordo-Mavililer, tıpkı Sörloth’ta olduğu gibi Ganalı oyuncu için de kulübünden opsiyon hakkı da isteyecek. Amartey, ön libero dışında stoper ve sağ bekte oynuyor.

AMARTEY KİMDİR?

Adı: Dainel Amartey



Yaş: 24
Boyu: 1,86 m
Uyruğu: Ghana
Mevki: Orta saha - Önlibero
Ayak: Sağ ayak



Güncel kulüp: Leicester City
Söz. Bit. Tar.: 30.06.2022

 
Beğendim
21
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
3
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap