SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Djaniny gelişmesi! Sürpriz teklif geldi

Trabzonspor'da Djaniny gelişmesi! Sürpriz teklif geldi

26 Mayıs 2022 Perşembe - 18:38




Trabzonspor'un Yeşil Burun Adalı forveti Djaniny Semedo için Arabistan'dan 6 milyon euroluk teklif geldiği öne sürülmüştü. Bordo-mavililer ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu için yönetimden flaş bir hamle geldi. Bordo-mavililer Djaniny ile sözleşme uzatma görüşmelerine başladı.





Al Hilal kulübünün kadrosuna katmak için teklif yaptığı Djaniny Semedo'yu teknik direktör Abdullah Avcı bırakmak istemiyor.Yönetim de gelecek sezon sonunda anlaşması sona erecek Yeşil Burun Adalı forvete bu nedenle sözleşme uzatma teklifi yaptı.31 yaşındaki futbolcunun öneriyi değerlendirme aşamasında olduğu ve kabul etmesi durumunda yola devam edileceği; aksi durumda ise gelecek sezon bedelsiz ayrılma ihtimali de düşünülerek, tekliflerin değerlendirilebileceği belirtildi.

DJANINY SEMEDO İÇİN AL HILAL DEVREDE

Bordo-Mavililer ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Djaniny Semedo için Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, 6 milyon Euro'luk teklifte bulundu.
İlgili İçerik2020 yılında Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'den bedelsiz olarak transfer edilen Djaniny oynadığı futbolla Trabzonspor taraftarının sevgilisi olmayı başardı.

10 GOL 3 ASİST YAPTI

Bu sezon 28 Süper Lig maçında 10 gol ve 3 asiste imza atan Djaniny'nin güncel piyasa değeri ise 5.5 milyon Euro.Tecrübeli oyuncu için bugüne kadar 13.7 milyon Euro bonservis ödemesi yapıldı.
Djaniny kariyerinde Benfica, Nacional ve Santos Laguna gibi takımların da formasını giydi.Tecrübeli oyuncu masraflar düşüldükten sonra transferden yüzde 15'lik pay alma hakkı bulunduğu için kulüple aynı paralelde hareket ediyor yani en iyi teklifi bekliyor.

AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçtiğimiz hafta savunma oyuncusu Vitor Hugo ile santrfor Djaniny Semedo'nun sezon başında takımdan ayrılmayı düşündüğünü açıklamıştı.Teknik direktör Avcı'nın açıklamalarını doğrulayan Djaniny yaşanan süreci, "Hepimiz açısından zor bir durumdu.Ne benim ne de kulüp açısından kolay durumlar değil. Özellikle ben kendi açımdan baktığım zaman bir aile babasıyım ve ailemin her zaman yanımda olmasını istiyorum.

Çünkü ailenizle birlikte olduğunuzda her şey daha kolay geliyor.Hayatınız daha rahat. Ailenizi, çocuklarınızı yanınızda gördüğünüzde hayatın daha kolay olduğunu görebiliyorsunuz zaten. Duyduğunuz şeyler doğru.Sezon başında hocamızla yaptığımız konuşmada bu durumdan, sadece ailemin yanında olmak istediğimden dolayı ayrılma düşüncemin olduğunu hocamıza iletmiştim.
Hep beraber oturup konuştuğumuzda burada kalma kararı aldım" diye konuştu.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap