SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da, Enzo Perez transferi bu hafta bitiyor

Trabzonspor'da, Enzo Perez transferi bu hafta bitiyor

20 Ocak 2021 Çarşamba - 10:02




Trabzonspor ülkesinde 600 bin euro kazanan Enzo Perez'e yıllık 1.2 milyon euro önerirken, Arjantin basını da "Perez'in hafta içinde River'la bağlarını koparması bekleniyor" haberini geçti.





Trabzonspor, Enzo Perez transferinde artık sona geldi... Transfer döneminin açıldığı günden bu yana Arjantinli orta saha için bastıran Fırtına mutlu sona çok yakın. River Plate, taraftarın sevgilisi olan 34 yaşındaki oyuncuyu göndermek istemese de Fırtına, Perez'e reddedilemeyecek bir teklif sundu.

Son kez Avrupa...

Karadeniz devi, ülkesinde senelik 600 bin Euro kazanan tecrübeli oyuncuya yıllık 1.2 milyon euro önerdi. Son kez kariyerinde bir macera yaşamak ve Avrupa'ya dönmek isteyen yıldız oyuncunun bu teklife çok sıcak baktığı ve yönetimden transferi için kolaylık istediği öğrenildi.

Bu hafta sonuçlanacak

Arjantin basını da bu gelişmeyle ilgili, "Perez'in hafta içinde kulübüyle bağlarını kopartması bekleniyor. Trabzonspor, 600 bin Euro kazanan Perez'e iki katını teklif etti" ifadelerini kullandı. Yönetim bu hafta içerisinde transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap