SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da yeni rota Fatih Aksoy

Trabzonspor'da yeni rota Fatih Aksoy

26 Mayıs 2022 Perşembe - 11:59








Adana Demirspor’un stoper Samet Akaydın için işi yokuşa sürmesi bordo-mavili yönetimin rotasını değiştirdi.

Kurmaylar, Alanyaspor formasını giyen Fatih Aksoy için Akdeniz ekibiyle görüşmelere başladı. 24 yaşındaki Fatih Aksoy, stoper mevkiinin yarı sına ön libero ve sağ bek de oynayabiliyor

SAVUNMASININ her bölgesine takviye yapacak olan Trabzonspor’da ilk temas stoper bölgesi için yapıldı. Bordo-mavili yönetime yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, daha önce bu mevki için Trabzon doğumlu olan Samet Akaydın’ı düşünen kurmaylar, Adana Demirspor’un sürekli karar değiştirmesi üzerine, rotayı Alanya’ya çevirdi. Yine aynı kaynaklardan gelen bilgilere göre, Trabzonspor, Alanya’nın 24 yaşındaki stoperi Fatih Aksoy için ilk resmi teması gerçekleştirdi. Alanyaspor’dan daha önce Bakasetas ve Siopis’i transfer eden kurmaylar, Fatih transferini geçmişten gelen dostlukla bitirmeyi planlıyor. Beşiktaş altyapısından yetişen Fatih Aksoy, stoper bölgesinin yanı sıra, ön libero ve sağ bek olarak da görev yapabiliyor. 24 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak gösteriliyor. Fatih Aksoy bu sezon 32lig maçında, 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
6
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap