SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Jean-Eudes Aholou için transfer teklifi

Trabzonspor'dan Jean-Eudes Aholou için transfer teklifi

19 Haziran 2021 Cumartesi - 15:09




Trabzonspor'un, bonservisi Fransız Monaco'da olan geçtiğimiz sezonu Strasbourg’da kiralık olarak geçiren Jean-Eudes Aholou için transfer teklifi yaptığı ortaya çıktı.





Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Berat Özdemir'e taliplerin olduğunu açıklamasından sonra Fransa’dan sürpriz bir iddia geldi… Bordo-mavililerin genç ön liberosunu satışa çıkarıp çıkarmadığı henüz net değil ancak Fransa’nın But dergisinin yaptığı haber oldukça dikkat çekici.

O habere göre, “Oynadığı 29 maç, 2 gol atıp 2 asistle Jean-Eudes Aholou, Strasbourg'un Ligue-1’de kalmasında önemli rol oynadı. Ancak 27 yaşındaki Fildişili orta saha oyuncusu sadece Monaco'dan kiralıktı. Kötü haber şu ki, asil kulüp onu gelecek sezon Strasbourg’a yeniden kiralık göndermek istemiyor.

Gerçekten de, 2018'de gelişinden bu yana kendisini Monaco’ya empoze edemeyen Ahlou, yeni bir takım bulmaya davet edildi. Monaco’nun kesinlikle kullanmak istediği ilk teklif Türkiye’den geldi. Haberde "Trabzonspor toplam değeri 4 milyon euro olarak tahmin edilen oyuncu için resmi teklif yaptı. Bu teklif en fazla Strasbourg’un planlarını bozdu” denildi.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap