SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor yılın bombasını patlatıyor! Abdullah Avcı onay verdi

Trabzonspor yılın bombasını patlatıyor! Abdullah Avcı onay verdi

27 Şubat 2023 Pazartesi - 16:10




Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcuyu gündemine aldı. Bordo-mavililerde Abdullah Avcı da transfere onay verdi.





Fenerbahçe'nin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldızıyla Trabzonspor yakından ilgileniyor. Sarı-lacivertlilerde istediği seviyede forma şansı bulamadığı için kontrat yenilemeyi düşünmeyen oyuncuya teknik direktör Abdullah Avcı da onay verdi.

İşte Trabzonspor'daki son dakika gelişmeleri...

FIRTINA'DAN MIHA ZAJC BOMBASI

Trabzonspor’da Marek Hamsik’in sözleşmesi bitiyor... Bordo-Mavililer, Slovak yıldızın boşluğunu tanıdık bir isimle doldurmayı planlıyor: Miha Zajc. Fenerbahçe’de orta alandaki oyuncu kalabalıklığı nedeniyle beklediği düzeyde forma şansı bulamayan Zajc, sezon bitiminde takımdan ayrılacak. Yeni kontrat imzalamayı düşünmeyen Zajc için Fırtına devrede. Bordo-Mavililer, oyuncu cephesindeki gelişmeleri yakından takip ederken, menajeriyle de dirsek teması şimdiden kuruldu. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok beğendiği 28 yaşındaki yıldız için Beşiktaş’ın da ilgisi bulunuyor. Dolayısıyla Trabzonspor elini çabuk tutmak istiyor.

MAREK HAMSIK'İN YERİNE

Bonservis maliyeti bulunmayan başarılı orta saha oyuncusu konusunda lig biter bitmez resmi teklif yapılacak. Türkiye’de mutlu olan Zajc’ın önceliği, düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek. Bordo-Mavili ekipte mevcut kadroda 8 numara eksikliği yaşanırken, bu bölgede Abdülkadir Ömür kullanılıyor. Zajc hamlesiyle, Hamsik’in boşluğunun doldurulması hedefleniyor.

Fenerbahçe'de Miha Zajc'tan transfer açıklaması! - Spor Haberi


Beğendim
20
Sevdim
13
Beğenmedim
13
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap