SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Ozan Tufan'a: Bonservisini al gel

Trabzonspor'dan Ozan Tufan'a: Bonservisini al gel

27 Mayıs 2022 Cuma - 14:49




Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Ozan Tufan için şampiyon Trabzonspor devreye girdi.





Abdullah Avcı transfer raporunu verdi… sol bek, sağ bek, sağ stoper ile 6 ve 8 numarayı beraber oynayacak bir oyuncu transferi istedi. 6-8 numara oynayacak oyuncu olarak Beşiktaş’la yollarını ayıran Oğuzhan Özyakup gündemde. Sürpriz isimse Ozan Tufan oldu.

Ozan için Fenerbahçe ile bir görüşme yapılmayacak. Ancak menajerine “eğer bonservisini bedelsiz alırsan, Abdullah hoca seninle çalışmak istiyor” mesajı gönderildi.

BEŞİKTAŞ GERİ ÇEKİLDİ

Ozan’ın birinci tercihi Beşiktaş. Siyah-beyazlı formayı giymek için Galatasaray’a hayır dedi. Bonservisini bedelsiz alırsa ilk tercihin de Beşiktaş olacağı konuşuluyor. Trabzonspor’un bu teklifi ise Ozan’ın kendisine olan özgüvenini yerine getirdi. Dün akşam Başkan Ali Koç'un da açıkladığı gibi Beşiktaş, Ozan Tufan transferinde bu sene girişimde bulunmadı. Geçtiğimiz sezon istekli olan siyah-beyazlılar, bu sene geri çekildi. Bu da Ozan'ı Trabzonspor'a yaklaştırıyor.




ŞAMPİYONLAR LİGİ AVANTAJI

Avrupa macerası beklediği gibi gitmeyen Ozan Tufan pes etmedi. amacı daha fazla yaşlanmadan yeniden gitmek istiyor. Milli oyuncu bu yüzden Trabzonspor2a gitmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladı. Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterip kendisini ispat etmek istiyor. Bu yüzden bordo-mavili kulübe sıcak bakıyor. Abdullah Avcı faktörü de bu transferin olma olasılığını artırıyor. Çünkü Ozan ve Avcı'nın arası çok iyi.

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
7
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap