SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Wanyama bombası!

Trabzonspor'dan Wanyama bombası!

22 Ağustos 2019 Perşembe - 10:25




Trabzonspor, Tottenham'ın takımdan göndermek istediği Victor Wanyama ile ilgilendiği öğrenildi.





Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ederken Daniel Sturridge için kısa süre içerisinde bir açıklama yapılması bekleniyor. Bordo mavililerin özel bir video ile duyurmak istediği Sturridge transferinin dışında Tottenham'dan Victor Wanyama ile de ilgilendiği öğrenildi. Bordo mavililerin Kenyalı orta saha oyuncusunu kiralaması gündemde. 
 
Trabzonspor Transfer: Wanyama, Trabzonspor'a transfer olacak mı?

Tottenham'ın kadroda düşünmediği ve kiralık olarak göndermeye hazır olduğu Wanyama'nın ismi Fenerbahçe ve Galatasaray'la da anılmıştı. Trabzonspor'un da bu transferde devreye girdiği ve oyuncuyu kadrosuna katmak istediği kaydedildi. Wanyama'nın kiralık olarak transfer edilmesi planlanıyor. 



 
Victor Wanyama kimdir, kaç yaşında? Victor Wanyama transfermarkt

Kariyerine ülkesinde başlayan ve ardından Helsingborg altyapısına geçen Victor Wanyama, 2011'De Celtic'e transfer olarak kendini gösterdi.2013'te 14,5 milyon euro karşılığında Southampton'a transfer olan orta saha oyuncusu 2016'da da 14,4 milyon euroya Tottenham'a geçti. Geçtiğimiz yıl 22 resmi maçta forma giyen Victor Wanyama'nın 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Beğendim
9
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap