SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un golcü listesi kabarık! 'Seç, Beğen, Al'

Trabzonspor'un golcü listesi kabarık! 'Seç, Beğen, Al'

Karadeniz Özel

17 Temmuz 2019 Çarşamba - 12:05




Trabzonspor’un golcü listesinde çok fazla isim var ama somut adım henüz atılamadı





Trabzonspor'da Avusturya kampı yaklaşırken, forvet transferi çalışmalarına hız verildi. Gündemin ilk sırasında Simon Terodde yer alırken, alternatif isimlerde listedeki yerini koruyor. Bordo-Mavililerin ilk alternatifi İvan Santini. Belçika ekibi Anderlect’te forma giyen 30 yaşındaki golcü oyuncu için kulübü ve oyuncuya teklif yapıldı. Anlaşma olması durumunda Hırvat oyuncu Trabzon’a gelip sözleşme imzalayacak.

Bordo - Mavililerin bir diğer alternatifi ise Adam Szalai. Daha önce teklif yapılan ve yedekte bekletilen 31 yaşındaki Hoffenheim’ın golcüsü diğer isimlerin olmaması durumunda imza için Trabzon’a çağrılacak. Öte yandan Trabzonspor’un listesinde yer alan bir başka isim de Vedad İbisevic. Bonservisi Hertha Berlin’de forma giyen 34 yaşındaki oyuncu için de teklif yapıldı ve cevap bekleniyor. Bordo-Mavililerin bu isimlerden birisine imza attırması bekleniyor.
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap