SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un gözü Ruud Vormer'de

Trabzonspor'un gözü Ruud Vormer'de

16 Mayıs 2021 Pazar - 11:33




Orta sahada oyunun hakimiyetini eline alacak, takım liderliğini yapabilecek oyuncu eksikliği bulunan Trabzonspor, Club Brugge'ün kaptanı Ruud Vermer'in transferini gündemine aldı.





Club Brugge'de gösterdiği performansla adeta takımını sırtlayan Ruud Vormer'e Trabzonspor'un talip olduğu iddia edildi.

Belçika Ligi'nde normal sezonu zirvede tamamlayan Club Brugge'de başarının mimarlarından Ruud Vormer'ın sezon sonunda sürpriz şekilde takımdan ayrılabileceği iddia edildi. Orta sahada deneyimli oyuncu eksikliği bulunan Trabzonspor'un Club Brugge kaptanını kadrosuna katmak için teklifini hazırladığı belirtiliyor.

Belçika basını, Vormer için Trabzonspor'un gözden çıkarması gereken bedelin en az 4 milyon euro olduğunu ifade ediyor. 32 yaşındaki oyuncunun ikna olması için Trabzonspor'un Avrupa kupalarında yer almasının önemli olduğu belirtiliyor.

Bu sezon Club Brugge formasını 42 maçta giyen 32 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusu Vormer, 7 gol 15 asistlik performansıyla en verimli sezonlarından birini yaşadı.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap