SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un gözü Wilfried Bony'de

Trabzonspor'un gözü Wilfried Bony'de

10 Temmuz 2019 Çarşamba - 12:25




Trabzonspor’a Obi Mikel transferi ses getirmişti. Şimdi Trabzonspor’a bir Afrikalı yıldız oyuncu daha! Trabzonspor, bu kez gözünü Afrikalı star Wilfried Bony’e çevirdi.





Trabzonsporlular Rodallega’nın yerine daha kaliteli bir isim almayı hedeflerken, 30 yaşındaki golcü Wilfried Bony’den görüşmeleri sonucu olumlu yanıt aldı.

Trabzonspor önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edecek. Trabzonspor bu yeni sezonda hem iddialı hem de alternatifi olan bir takım kurmayı hedefliyor.

Trabzonspor bu durumda genç oyuncularla takımını zenginleştirirken aynı zamanda da geleceğin takımını kuruyor. Trabzonspor bu yeni sezonda oldukça hırslı ve artık gözünü yıldız oyunculara yöneltti. Trabzonspor’a Obi Mikel transferi ses getirirken şimdi ise gözünü Afrikalı yıldız golcü Wilfried Bony’e çevirdi.

Trabzonsporlular Hugo Rodallega’nın yerini daha kaliteli bir oyuncu ile doldurmak isterken bonservisi elinde olan Fildişi Sahilli oyuncu ile ilk görüşmeyi yaptı.

30 yaşındaki Afrikalı golcü ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. Fırtına’nın Bony ile olan görüşmesini Belçika basını duyurdu. Belçika’da yapılan haberlerde, Anderlecht ile Trabzonspor’un yıldız oyuncusu ile yarıştığı fakat Trabzonsporluların verdiği teklif daha iyi denildi. Yönetim transferi kampa yerleştirmeye çalışırken, önümüzdeki günlerde ise yeniden Wilfried Bony ile tekrar görüşecek ve transferi bitirmeye çalışacak.


Aynı zamanda Wilfried Bony’nin adı bir süre de Beşiktaş’ta anılmıştı. Bu konu hakkında açıklama yapan oyuncu, Türkiye temsilcileri olan Murat Turancı ve Ahmet Kars, “Beşiktaş’la herhangi bir görüşmemiz olmadı. Türkiye’den ilgilenen birkaç takım var. Afrika Kupası’ndan sonra netleşecek.”

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap