SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trezeguet yükleniyor! İşte görüşmenin detayları

Trezeguet yükleniyor! İşte görüşmenin detayları

21 Haziran 2022 Salı - 10:22




Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen bordo mavili ekibin hedefindeki isimlerden birisi de Trezeguet. Fırtına Mısırlı yıldızın transferinde mutlu sona ulaşmaya çok yakın. Bordo-mavililer, yıldız futbolcunun menajeri ile masaya oturduç İşte görüşmenin detayları...





Transferde şaha kalkan şampiyon Trabzonspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sağ bek Larsen, sol bek Eren Elmalı, ön libero Doğucan Haspolat'ı renklerine bağlayan ve stoper Denswil ile de sözleşme uzatan Fırtına, Nwakaeme'nin boşluğunu da Trezeguet ile dolduruyor.

Bordomavili yönetim, 27 yaşındaki sol kanat icin Aston Villa ile 3.5 milyon euro bonservis bedelinde anlaşmıştı.

Ardından da 'Trezeguet' lakaplı Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın menajeri Christian Emile İstanbul'a davet edildi.

Önceki gece İstanbul'a gelen Emile ile Başkan Ahmet Ağaoğlu dün masaya oturdu.

AYRINTILARI ELE GEÇİRDİK


Gazeteniz Fotomaç, görüşmenin detaylarına ulaştı. İşte ayrıntılar: Mısırlı yıldız, Aston Villa'dan kazandığı yıllık 2.2 milyon euro'yu talep etti.

Ancak Ağaoğlu "Yıllık maaşlarda bizim için üst limit 1.5 milyon euro'dur. Bunun üzerine asla çıkmayız" karşılığını verdi.

Yapılan uzun pazarlıklar sonucunda bordo-mavililerin ceşitli bonuslarla fiyatı biraz daha yükselttiği ve tarafların anlaşmaya cok yakın olduğu dile getiriliyor.

Elime'nin Karadeniz devinin şartlarını Trezeguet ile paylaşması ve ardından anlaşmanın açıklanması bekleniyor.

1.79 boyundaki futbolcunun sol kanadın dışında sağda ve orta sahada oynayabilmesi büyük bir avantaj.


SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTECEK

Aston Villa'nın büyük umutlarla transfer ettiği ancak yaşadığı sakatlıklar ve uyum sorununu bir türlü atlatamaması nedeniyle Trezeguet gözden çıkarıldı.

27 yaşındaki oyuncunun Premier Lig ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. Mısırlı oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

10 GOLE KATKI YAPTI

Trezeguet geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Başakşehir'de gecirdi.


27 yaşındaki sol kanat İstanbul ekibinin formasıyla Süper Lig'de 13 müsabakada süre aldı. Mısırlı yıldız, rakip fileleri 6 kez havalandırdı, 4 de asist yaptı.

KASIMPAŞA'DA FORMA GİYDİ

EL Ahly altyapısında yetişen Trezeguet daha sonra Andrlecht, Mouscorn, Kasımpaşa, Aston Villa ve Başakşehir formaları giydi. Mısırlı yıldız icin Villa, Kasımpaşa'ya 2019-20 sezonu başında 10 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap