SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır; ''Önce şampiyonluk sonra Avrupa''

Uğurcan Çakır; ''Önce şampiyonluk sonra Avrupa''

Karadeniz Özel

13 Ağustos 2019 Salı - 13:59




Sparta Prag maçının eleştirilen ismi Uğurcan Çakır’dan Karadeniz’e çok özel açıklamalar...





// Karadeniz Özel // Osman BAŞKIR // “Eksiklerim var, bunu biliyorum. Çok çalışıp bu eksikleri gidereceğim. Prag maçında yediğim gol bana yakışmadı. Hedefim, Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamak. Sonrasında ise Yusuf Yazıcı gibi Avrupa’ya gitmek istiyorum..”

ZAMANLAMA HATASI YAPTIM

BAYRAMIN ilk gününü izinli geçiren Uğurcan Çakır soluğu Maçka’daki Saklıbahçe’de aldı. Eşi Kübra Çakır ile birlikte kahvaltı yapan genç kaleci, eşsiz tabiat güzellikleri karşısında hem yemek yedi hem de ortamın tadını çıkardı. Çevredekilerin ilgi odağı olan Uğurcan Çakır, bir yandan da geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı. Genç kaleci söze “Sparta Prag maçında yediğim gol bana yakışmadı. Zamanlama hatası yaptım” diyerek başladı ve devam etti:




HER GÜN BİR ŞEY ÖĞRENİYORUM

“TOPU alacağımı düşündüm, rakibin önde olduğunu göremedim ve golü yedim. Bu beni gerçekten çok üzdü. Eksiklerim olduğumu biliyorum. Şu an tamamen oldum diyemiyorum. Çok çalışıp eksik olan yönlerimi hocalarımın öğrettiği şekilde geliştireceğim. Kalecilikte her yaşta bir şey öğreniyorsunuz. Hedefim; Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamak. Sonrasında Avrupa’ya gitmek istiyorum. Yusuf’un maçını izlerken gurur duydum. O gerçekten iyi bir Trabzonsporlu.




YUSUF İLE GURUR DUYDUK

YUSUF, oyuna girdikten sonra Lille daha iyi oynamaya başladı. Göreceksiniz, ilerleyen haftalarda Yusuf Yazıcı Lille takımının en önemli futbolcusu olacak. 14 Ağustos’ta Liverpool ile Manchester City İstanbul’da Süper Kupa için oynayacak. Gönlüm Liverpool’un kazanmasından yana. Babam bana 1978 yılında Liverpool’u 1-0 yendiğimiz maçı sürekli anlatır.  O nedenle biz ailece Trabzonspor’dan sonra Liverpool’u tutuyoruz.

LİVERPOOL ÖZEL BİR TAKIM




MÜKEMMEL bir taraftarları var. Zaten dünyada taraftar konusunda bana göre bir numara Trabzonspor. İkinci sırada ise Liverpool taraftarları var. Tribünde söyledikleri ‘Asla Yalnız yürümeyeceksin’ şarkısı çok güzel. Bana, bizim taraftarların söylediği ‘Biz dar sokaklarında” bestesini hatırlatıyor. Perşembe akşamı yine zor bir maça çıkacağız. Avantaj bizde. Ancak sanki skor 0-0 gibi oynayacağız ve turu geçen biz olacağız.”
 
Beğendim
2
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap