SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan İsviçre yolcusu...

Uğurcan İsviçre yolcusu...

15 Nisan 2019 Pazartesi - 20:35




Trabzonspor'da yaşanan sıcak gelişmeyi yine ilk kez Karadeniz gazetesinden duyacaksınız..





Sözler kesildi... Tarih de belirlendi... Genç kaleci 16 Haziran'da Zürih'de olacak. Durun heyecanlanmayın bu seyahat hayırlı bir iş için. Uğurcan Çakır bu tarihte dünya evine girecek..

Fırtına'nın genç file bekçisi büyük bir heyecanla 16 Haziran’ı bekliyor.. Tek engel ise Avrupa kupası maçları. Zira aynı tarihlerde Trabzonspor’un Avrupa Kupası sınavlarının olma ihtimali yüksek...

Trabzon’da da sevdikleriyle bir düğün töreni yapmayı planlayan Uğurcan, maçlar bu tarihlere denk gelirse zorunlu olarak bu çok istediği organizasyonu başka bir tarihe erteleyecek…




ÇİFTE HEYECAN YAŞIYOR

TRABZONSPOR, bu sezon futbol dünyasına bir çok genci sundu. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir’in açtığı yolda Hüseyin Türkmen, Abdülkadir Parmak, Uğurcan Çakır, Arda Akbulut,  Batuhan ve Murat Cem yürümeye başladı. Biz bugün Uğurcan Çakır’dan bahsedeceğiz. Onur Kıvrak’ın gönderilmesinin ardından kaleyi kapan ve bir daha bırakmayan Uğurcan’dan. 23 yaşındaki genç file bekçisinin yaşadığı büyük heyecandan. Uğurcan Çakır, bir yandan Trabzonspor’un Avrupa Kupaları’na katılmasını heyecanını yaşarken, bir yandan da ömür boyu aynı yolda yürüyeceği ‘yol arkadaşı’ ile yapacağı birlikteliğin planları içinde.




HAZİRAN’DA DÜĞÜNÜMÜZ VAR

GENÇ file bekçisi filmlere konu olacak bir şekilde tanıştığı Kübra Ayyıldız ile 16 Haziran’da dünya evine girecek. Düğün töreni ise İsviçre’nin Zürih kentinde gerçekleşecek. Bunun nedeni Kübra Ayyıldız ve ailesinin Zürih’te yaşıyor olması. Uğurcan, bir düğün de Trabzon’da yapmayı düşünüyor. Ancak aynı tarihlerde Trabzonspor’un Avrupa Kupaları maçlarının olma ihtimalinin bulunması genç kaleciyi biraz düşündürüyor. Ancak kararından da geri adım atmıyor diyor ki; Umarız ligi istediğimiz yerde bitiririz ve Avrupa maçları daha sonraki tarihlere sarkar. Böylece tüm sevenlerimle Trabzon’da bir araya geliriz. Benim mutlu günüme takım arkadaşlarım da ortak olur.

FORVET OYNUYORDU KALECİ OLDU




UĞURCAN’IN ilginç bir hikayesi var. Futbola forvet olarak başlamış. İyi de bir golcüymüş. Zorunluluktan kaleye geçmiş ve geçiş o geçiş. Uğurcan bu durumu ise şöyle anlatıyor: Forvet oynadığım için golcülerin topa nasıl vuracağını ve nereye atacağını biliyorum. Bu da benim için bir şans. Şu anda kendimi Trabzonspor’un futbolcusu olarak değil de taraftarı olarak görüyorum. Takım arkadaşlarımızla saha içinde ve dışında iyi bir arkadaşlığımız var. Ancak hep söylenirdi şimdi daha iyi anlıyorum. ‘Kaleciler yalnız adam’ diye gerçekten de öyle. Bu nedenle ‘Yalnızlığı seven kaleci olur’ diye düşünüyorum. Yurt dışından teklif gelip gelmemesi önemli değil. Zaten hayallerimin takımında oynuyorum. Bu büyük bir mutluluk.

Haber: Osman BAŞKIR
 
Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap