SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman; 'Beni olayların içine sokmazsanız çok memnun olurum'

Ünal Karaman; 'Beni olayların içine sokmazsanız çok memnun olurum'

10 Kasım 2019 Pazar - 19:17




Trabzonspor, Alanyaspor’u konuk ettiği maçtan hakem kararlarına rağmen sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası Ünal Karaman’dan açıklamalar geldi.





Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mücadele etmeleri gereken bir müsabaka oynadıklarını belirterek, "Oyunun başları diyebileceğimiz bir dönemde bir oyuncumuzun atılması bizim işimizi biraz daha zorlaştırdı. Ama 11'e 11 oynasaydık da mücadele edecektik. 1 kişi eksik kalmamıza rağmen arkadnaşlar üst düzey mücadele gösterdiler ve onun karşılığında 3 puan aldılar. hepsine ayrı yarı tşk ediyorum. en çok ihtiyaç duyduğumuz yerde taraftarımızın devereye girmesi takımın motivasyonuna katkısı nedeniyle onlara teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.

HAKEM KARARINA ‘YANLIŞ’ DEDİ

Hakemin performansına yönelik olarak ise Karaman “Geçen haftada farklı şeyler söylemedim. Bizlerin de yorumu var elbette. Parmak'ın pozisyonuna devrede baktık. Bana göre pozisyonda topa vuruyor. O pozisyonun devamında o ayağı öyle ortamda koyacağı farklı bir yer olmaz. Yan açıyla geliyor. Takdir hakkını o şekilde kullandı. Spor kamuoyu gerekli şeyleri tartışacaktır. O konu içine beni olayların içine sokmazsanız çok memnun olurum’’ dedi.

‘İKİNCİ PENALTIYI KULLANMAK İSTEDİ'

Hosseini’nin kaçırdığı ikinci penaltı ile ilgili ise Karaman ''İlk penaltıyı attı iyi de bir penaltı attı. Devamında bizim de fikrimiz vardı. Oyuncu iyi hissettiğini ve kullanmak istediğini söyledi. Biz de ona saygı duyduk. Sorguya çekecekseniz bizi çekin. Kararını veren biziz’’ şeklinde konuştu.

‘OYUNCULARIMIN MÜCADELESİNİ YOK SAYAMAM'

''Kendi yorumunu yaptı. Spor anlayışına uymaz. Mağlup olduğumuz birçok müsabakada bütün istatistikleri önüne koyarız. Şu anda onları koyacak ihtiyacımız yok. Oyuncularımın vermiş olduğu mücadeleyi yok sayamam. Mükemmel bir pozisyon gösterdiler. Az pozisyon olabilir bu sezon geçene tek kale yaptığımız takımları 3 puan vererek gönderdik. Bulduğumuz çok . Bize gerekli olan buydu. Parmak'ın erken atılıp oyun dışı kalmasının etkisi onların enerjilerine yüklenerek duruş gösterdiler. Kazandık''

Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap