SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman ile kontrat kararı alındı! İşte o çok merak edilen kontratın detayları...

Ünal Karaman ile kontrat kararı alındı! İşte o çok merak edilen kontratın detayları...

Karadeniz Özel

16 Mayıs 2019 Perşembe - 14:06




Bordo-Mavili kurmaylar, Ünal hocayla ‘başarıya endeksli’ kontrat kararı aldı.





Karadeniz Gazete / Özel / Mehmet KARAGÖZ // Trabzonspor’da camia ve taraftarın merakla beklediği Ünal Karaman’ın durumu netlik kazandı. Aldığımız bilgilere göre yönetim, tecrübeli teknik adamın sözleşmesini 1 yıl daha uzatacak. Hedefler tutturulursa, ‘yola devam’ edilecek. Aksi durumda teşekkür edilip yollar ayrılacak…

KARAR MERAKLA BEKLENİYORDU

Bordo-Mavili camia uzunca bir süredir yönetimin teknik direktör Ünal Karaman ile ilgili kararını bekliyordu. Taraftar ve camianın ortak görüşü Ünal hocayla yola devam edilmesiydi. Öyle de oldu. Aldığımız bilgilere göre Trabzonspor yönetimi tecrübeli çalıştırıcıyla 1 yıl daha sözleşme uzatma kararı aldı. Bu durum da Karaman’a iletildi.

BAŞARILI OLURSA DEVAM EDİLECEK

Ancak yeni yapılacak kontratta ilginç bir detayın yer alacağı gelen bilgiler arasında. Buna göre; Trabzonspor’da 1 yıl daha görev yapacak olan Ünal Karaman kendi geleceğini kendi belirleyecek. Tecrübeli hoca başarılı olursa devam edecek. Aksi durumda ise kendisine teşekkür edilip yollar ayrılacak. Karaman’ın bu maddeyi kendi istediği öğrenildi.


HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜBÜZ

Trabzonspor'un hedefleri olan bir takım olduğuna dikkat çeken bir yönetici yeni sözleşmeyle ilgili şu ifadeleri kullandı: Kulübümüz için hedef her zaman şampiyonluktur. Teknik adamlardan beklentimiz bunu başarmasıdır. Ünal hocamızı bunu en iyi bilen insandır. Beklentimiz ve isteğimiz başarılı olsun ve uzun yıllar bizde kalsın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap