SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal Karaman'dan süpriz şiir!

Ünal Karaman'dan süpriz şiir!

13 Ağustos 2019 Salı - 17:29




Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman futbolculuk döneminde yazdığı şiiri okudu





Trabzonspor bayramlaşma töreninde teknik direktör Ünal Karaman açıklamalarda bulundu Karaman açıklamasında bir sürpriz yaparak futbolculuk döneminde yazdığı bir şiiri okudu.

Karaman "Hepimizin şükürler olsun ki çok güzel bir kimliği var. Trabzonspor ismiyle de bu kimlik daha da anlam kazanıyor. Benim sporculuk dönemimde bir bayram gününde yazdığım dörtlük vardı. Aklımda kalmıştır umarım." ifadelerini kullandı ve şiirini okudu;

 “Duygular yeşerir vatan bağında, Sevgiler filizlenmiş gönül dağında, Yedisinden yetmişe her bir çağında, Canların katıldığı harmanları özledik.” 

Karaman bu şiiri Trabzonspor tesislerinde kaldığında yazdığını belirterek "Bu dörtlüğü buradaki odada yazdığım şiirdi. Bunu eşimize dostumuza kart olarak yolluyorduk." dedi.

Şampiyonluk söylemleriyle ilgili dekonuşan Karaman "Farklı söylemlerin içine girip de hayal satmanın bir anlamı yok. Sizler ne kadar takıma sahip çıkarsanız o kadar iyi olacağını bilin. Taraftarımızın sahip çıkması çok önemli. Sizin bize yansıttığınız kadar başarılı olacağız. Biz elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Allah neyi nasip ederse onu yaşayacağız." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap