SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uyanık Lille! Yusuf Yazıcı için...

Uyanık Lille! Yusuf Yazıcı için...

Karadeniz Özel

14 Haziran 2019 Cuma - 09:57




Trabzonspor'da gündem bir kez daha Yusuf Yazıcı.





Karadeniz Gazete / Mehmet KARAGÖZ //  En ciddi teklifi 12 milyon Euro ile Fransız ekibi Lille’den alan Yusuf’a önerilen para Bordo-Mavili yönetimi tatmin etmedi. Oysa Fransızlar, kendi oyuncularını transfer etmek isteyen takımlara kapıyı 30 ila 50 milyon Euro’dan açıyor

UYANIK LİLLE!

Yusuf’a para verirken eli titreyen Fransızlar, kendi oyuncularını isteyen takımlardan ise şok edecek fiyatlar talep etti. Lille, Nicolas Pepe’ye 50, Jonathan Bamba ile Gabriel Magalhaes’e ise 30’ar milyon Euro fiyat çekti

BU PARA YETERLİ DEĞİL

İstanbul'da önceki gün sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı ile menajerleri Adem Cebeci ve Semavi Uzun, başkan Ahmet Ağaoğlu ile bir araya geldi. Aldığımız bilgilere göre, Yusuf ve menajerleri bu buluşmada Ağaoğlu’ndan transfer izni istedi. Ahmet Ağaoğlu’nun, “Seni bir yıl daha takımda görmek istiyoruz. Zaten önerilen paralar hak ettiğinin karşılığı değil” demesine karşın Yusuf’un ayrılma isteğinde ısrar ettiği öne sürüldü.


1 YIL SONRA TEKLİF GELİR Mİ?

Genç oyuncunun, “Başkanım ben Trabzonsporluyum. Hedefim gideceğim yerde kulübümüzü en iyi şeklide temsil etmek. Belki 1 yıl sonra aynı şansı bulamayabilirim. Bu nedenle sizden transfer için izin istiyorum” dediği ifade edildi. Ahmet Ağaoğlu’nun ise, bu ısrarlı isteğe, “Bu konuyu yönetici arkadaşlarla konuşup karara bağlamalıyız. Toplantıdan sonra kararımızı bildiririz” sözleriyle karşılık verdiği kaydedildi. Yusuf’a en ciddi teklifi 12 milyon Euro ile Lille kulübü yaptı.

KENDİ OYUNCULARI EL YAKIYOR

Ancak bu rakam, Bordo-Mavili kurmaylar tarafından yeterli bulunmadı. Yusuf Yazıcı için 15 milyon Euro’nun üzerinde bir rakam bekleyen Trabzonspor yönetimi, Lille’in transfer politikasına ise oldukça tepkili. Bir yönetici, “Adamlar kendi takımında oynayan Nicolas Pepe için 50 milyon, Jonathan Bamba ile Gabriel Magalhaes’e ise 30’ar milyon Euro istiyor. Onlardan daha yetenekli olan Yusuf’a ise 12 milyon Euro teklif ediyor. Kendilerini uyanık sanıyorlar” sözleriyle tepki gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap