SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yıldız orta saha gemileri yaktı! "Trabzonspor'a gitmek istiyorum"

Yıldız orta saha gemileri yaktı! "Trabzonspor'a gitmek istiyorum"

03 Haziran 2020 Çarşamba - 11:56




Bordo mavili ekipte transfer çalışmaları hızlandı! Çekya ekibiyle sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Gabonlu yıldız, "Trabzonspor'da oynamak istiyorum" diyerek sözleşme yenileme teklifini reddetti. Rahmi Anıl Başaran'ı kadrosuna katan ve Aly Malle ile anlaşmaya varan Fırtına, sezon biter bitmez yıldız orta sahaya da imzayı attırarak 3. bombayı patlatacak. İşte detaylar..





Önümüzdeki sezonun planlama çalışmalarına başlayan Trabzonspor transferde yine çok ses getireceğe benziyor.

Geçtiğimiz sezon başında yaptığı trasnferlerle adından oldukça söz ettiren Fırtına, yine atağa kalktı.

Başarılı transfer politikası ile 23 milyon TL kara geçen bordo-mavililer, sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcuları listesine almış ve en az bütçe ile transferi tamamlamak için girişimlere başlamıştı.

Bu bağlamda çalışmalarını yürüten Trabzonspor'da gündeme gelen yıldız futbolcu için Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edilmişti.

Fakat yıldız futbolcu kararını verdi ve bordo-mavili takımda forma giymek istediğini iletti.


Ayrıca 29 yaşındaki futbolcu forma giydiği takımdan gelen iki sözleşme teklifini de reddetti. İşte detaylar...

TRABZONSPOR'DA OYNAMAK İSTİYOR

Trabzonspor'un transferdeki gözdelerinden Guelor Kanga, Sparta Prag'a bir kez daha "Hayır" dedi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Gabonlu futbolcu için Çekya ekibi ikinci defa yeni sözleşme önerisi sundu.

29 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu kariyerini bordo-mavili ekipte sürdürmek istediğini yineleyerek bu teklifi de reddetti.

Kanga, Karadeniz Fırtınası'nın Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sparta Prag'ı saf dışı bıraktığı karşılaşmalarda forma giymişti. Trabzonspor ağlarına 1 gol bırakmış, 1 de asist yapmıştı.


Hücuma katkısı, iki ceza sahası arasındaki dinamizmiyle bordo-mavililerin dikkatini çekmişti.

Trabzonspor, bonservis bedeli bulunmayan Kanga ile prensip anlaşmasına vardı. Transfer sezonu açılır açılmaz Gabonlu yıldızın Trabzonspor'a imza atacağı öğrenildi.

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap