SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yönetimde bomba patladı! Trabzonspor’a Aykut Kocaman lazım

Yönetimde bomba patladı! Trabzonspor’a Aykut Kocaman lazım

06 Nisan 2023 Perşembe - 09:59




Trabzonspor'da önce Abdullah Avcı'nın daha sonra ise Orhan Ak'ın istifası sonrasında yeni teknik direktör arayışları sürüyor.





Ankaragücü faciası... Orhan Ak’ın istifası... Trabzonspor’da yeni yönetimin planlamadığı, hazırlık yapmadığı bir gelişme olmadı. Hedef sezonu Ak’la bitirmek, Abdullah Avcı’nın PR’ını yapmak ve gelecek sezon takımın başına döndürmekti. 

Planlar sekteye uğradı. Ağaoğlu’nu darbe ile indirenler arasında yer alan Doğan’ın yönetiminde yer alan isimler arasında fikir ayrılıkları ortaya çıktı. Avcı’yı kabul etseler de bu isimler son yönetim kurulu toplantısında, “oyuncular Abdullah hocayı istemiyor. Orhan hocayı onun devamı olarak gördükleri için oynamıyorlar. Ya oyunculardan ya Avcı’dan vazgeçmek zorundayız” şeklinde bir fikir ortaya çıktı. 

Toplantıda asıl bomba ise yöneticilerden birisinin söylediği “Terim ya da Sergen iyi güzel ama bize Aykut Kocaman gibi takımı sahiplenecek, şehri sahiplenecek, değerlerimize sahip çıkacak bir isim lazım. 2010-11’de Kocaman’a her ne kadar kızsak da Fenerbahçe’yi tek başına ayakta tuttu” sözleri oldu. Tüm yönetim kurulu bu sözlere destek verdi.

Beğendim
4
Sevdim
4
Beğenmedim
13
Üzgün
0
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap