SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf Yazıcı transferinde Nicolas Pepe detayı

Yusuf Yazıcı transferinde Nicolas Pepe detayı

18 Haziran 2019 Salı - 12:47




Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun kesin tavrına rağmen Yusuf Yazıcı'dan vazgeçmiyor.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Abdülkadir Ömmür ve Yusuf Yazıcı için Lille ile Monaco'ya verdiği, ''Kulübün borcu 160 milyon euro. O 160 milyon aeuroyu getirip masanın üstüne koysanız da ben bu sene oyuncuları satmayı düşünmüyorum'' cevabına rağmen bu oyuncular için ısrar devam ediyor.

Transfermarkt verilerine göre 65 milyon Euro değer biçilen Nicolas Pepe'yi Avrupa'nın devlerine satmaya hazırlanan Lille ekibinin buradan gelecek parayla Yusuf Yazıcı için yapacağı teklifi yükselteceği bildirildi.

Lille ekibinin yöneticilerinin Cuma günü için Trabzonspor kulübünden randevu talep ettiği ve olumlu cevap aldığı öğrenildi. Lille takımının yöneticilerinin Yusuf Yazıcı için yapacağı teklifi bonuslarla beraber 20 milyon Euro'ya çıkaracağı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap