SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf Yazıcı'ya Lille hocasından övgüler! İşte performansı

Yusuf Yazıcı'ya Lille hocasından övgüler! İşte performansı

12 Ağustos 2019 Pazartesi - 12:37




Yusuf Yazıcı, Lille formasıyla ilk maçına çıktı. Nantes karşısında 68. dakikada oyuna giren milli futbolcu, Lille Teknik Direktörü Galtier'i etkilemeyi başardı.





Lille, Fransa Ligue 1'de haftanın maçında Nantes'ı 2-1 mağlup etti. Lille'in galibiyet golünde asisti Zeki Çelik yaptı. Yusuf Yazıcı 68. dakikada oyuna girerek ilk kez forma giydi. Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, Yusuf Yazıcı hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Lille Teknik Direktörü Galtier maç sonu basın toplantısında "Yusuf Yazıcı'nın transfer görüşmeleri zor geçti. Bugün etkileyici bir performans sergiledi. Yusuf'u oyuna alarak orta sahada kontrolü almak istedim. İkinci golde itici güç oldu." diye konuştu. Yusuf Yazıcı'ynın dikkat çekici bir giriş yaptığını söyleyen Galtier, milli futbolcunun performansından övgüyle bahsetti.

YUSUF YAZICI'NIN NANTES MAÇI RAKAMLARI




Yusuf Yazıcı, Nantes maçına girdikten sonra Lille'ın kazandığı frikikte topun başına geldi ve vuruşında top az farkla dışarı gitti. Ardından Lille'in Zeki Çelik'in asistiyle bulduğu galibiyet golünde pozisyonu başlatan isim oldu. 

Opta rakamlarına göre 22 dakika sahada kalan Yusuf, 27 kez topla buluşurken hücum bölgesinde 8 isabetli pasa imza attı. 2 kez rakipleriyle girdiği ikili mücadeleyi kazanan Yusuf Yazıcı, karşılaşmayı ayrıca 2 çalım ile tamamladı.




"ZEKİ İLE ÇOK KONUŞTUM"

İmza töreninde Lille'de forma giyen bir başka Türk oyuncu Zeki Çelik'ten kulüp ve şehir hakkında bilgiler aldığını söyleyen Yusuf Yazıcı, "Zeki ile çok konuştuk. Buranın iyi bir kulüp olduğunu ve güzel bir aile ortamını olduğunu söyledi. Buraya gelmemde Zeki'nin de payı çok büyük" şeklinde konuştu. Takıma skor anlamında katkı vermek istediğinin altını çizen yıldız oyuncu, "Hocamız nerede görev verirse onu elimden geldiğine yapmaya çalışacağım. Takımıma skor anlamında yardım etmek istiyorum. Gol atmak ve gol attırmak istiyorum. Hücum anlamında her yerinde oynayabiliyorum. Kanat, forvet arkası gibi yerlerde forma giyebilirim" ifadelerini kullanmıştı.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap