SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da çöküş sürüyor

Trabzonspor'da çöküş sürüyor

03 Ekim 2015 Cumartesi - 13:17




Trabzonspor’da çöküş sürüyor. Galatasaray ve Torku Konyaspor maçlarında bariz hakem hatalarıyla karşı karşıya kalan Karadeniz ekibinde saha dışı etken





Trabzonspor'da çöküş... Spor Toto Süper Lig'in 7 haftasında Torku Konyaspor ile oynadığı karşılaşmaya acil çıkış maçı olarak bakan Trabzonspor bu karşılaşma sonrası da yıkıldı. Rakibine 2-1’lik skorla kaybeden bordo-mavililer üst üste 3. yenilgisini alırken evinde ise 2 kez kaybetti. Oynadığı 7 maçta 3’er galibiyet ve mağlubiyet alan Trabzonspor 1 beraberlik elde ederken zirve yarışında 11 puan kaybederek büyük bir yara aldı.

HAKEM HATALARI ÇÖKÜŞÜN NEDENLERİ ARASINDA İLK SIRADA

Trabzonspor’un son haftalarda yaşadığı bariz hakem hataları ise can sıkmaya başladı. Galatasaray maçında Cüneyt Çakır’ın, bariz penaltıyı çalmaması ve Torku Konyaspor maçında ceza sahası dışında yaşanan olayı ceza sahası içinde değerlendiren Süleyman Abay’ın penaltı kararı bordo-mavili takıma karşı yapılan bariz hakem hataları olarak ön plana çıktı. Hakemlerden sürekli şikayetçi olmak durumunda kalan Trabzonspor’da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bundan sonraki tavrı ise merakla bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap