SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da Nuri Şahin heyecanı

Trabzonspor'da Nuri Şahin heyecanı

18 Nisan 2012 Çarşamba - 18:02




Bugün 16:35 ÇarşambaReal Madrid'de forma giyen Milli futbolcumuz Nuri Şahin'in twitter hesabındaki ayrıntı Trabzonlular'ı heyecanlandırdı..





Geçen yıl Borussia Dortmund ile Bundesliga'nın en iyisi seçilen Nuri Şahin geçirdiği sakatlıkların da etkisiyle La Liga'daki ilk sezonunda başarılı olamadı. Daha önce de Real Madrid'de bekleneni veremediği düşünülen Nuri Şahin'in, teknik direktör Jose Mourinho'nun talebiyle sezon sonunda başka takıma satılabileceği iddia edilmişti. Nuri Şahin için Alman ve İngiliz kulüplerinden teklifler geldiği ileri sürülmüştü.. TÜRKİYE'DE SADECE TRABZONSPOR Sürekli yedek kaldığı için Real Madrid'de huzursuz günler geçiren Nuri Şahin'in Twitter hesabındaki bir ayrıntı Trabzonsporlular'ı heyecanlandırdı. Jose Mourinho'nun gözden çıkardığı konuşulan Şahin'in Twitter hesabında Türkiye'deki büyük takımlar arasında sadece Trabzonspor'u takip etmesi gözlerden kaçmadı. Bu olay Türkiye'ye gelme ihtimali bulunan gurbetçi futbolcumuz Nuri Şahin'in Trabzonspor'a geleceği şeklinde yorumlanmasına neden oldu...
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap