SON DAKİKA



Haber > Spor > Ulubey Belediyespor başkanı Soner Poyraz iddialı konuştu; Bu takımı ligde tutacağız

Ulubey Belediyespor başkanı Soner Poyraz iddialı konuştu; Bu takımı ligde tutacağız

19 Nisan 2023 Çarşamba - 12:01




“Bu güzel ilçenin en önemli marka değerlerinden biri olan Ulubey Belediyespor’umuzu bu ligde tutacağımıza inanıyorum”





BÖLGESEL Amatör Lig 4. Grup’ta normal sezonun ardından Ordu takımları arasından ikinci sırada kalan Ulubey Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’de devam etmek için play-out maçı oynayacak.  Play-out maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Ulubey Belediyespor Başkanı Soner Poyraz;  "2022-2023 BAL LİGİ sezonunu tamamladık. Zor bir grupta mücadele ettik. Daha iyi bir yerde bitirebilirdik ancak bu sezon inanılmaz hakem hataları ile maçlar kaybettik”

PLAY-out maçını mutlaka kazanmak istediklerini söyleyen Poyraz; “ Bütün sezon yaşadığımız bütün olumsuzlukları bir kenara bırakarak play-out maçına odaklanmalıyız. Bu güzel ilçenin en önemli marka değerlerinden biri olan Ulubey Belediyespor’umuzu bu ligde tutacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar hem şahsım hemde yönetim kurulu olarak bu kulübe önemli katkılar sunduk. Şimdi bayrağı devretme zamanı. Yeni gelecek yönetime Bölgesel Amatör Lig’de devam eden bir takım bırakmak istiyoruz” dedi. 

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap