SON DAKİKA



Haber > Spor > Ünal Karaman’dan Beşikdüzüspor’a ziyaret

Ünal Karaman’dan Beşikdüzüspor’a ziyaret

08 Mart 2024 Cuma - 10:15




Trabzonspor’un efsane futbolcusu ve teknik direktörü İyi Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman Beşikdzüspor’u ziyaret etti





TRABZON 2. Amatör Küme A Grubu’nda şampiyon olarak Trabzon 1. Amatör Küme’ye yükselen Beşikdüzüspor’un önceki gün sürpriz ziyaretçileri vardı.  Trabzonspor’un efsane oyuncusu ve teknik direktörü İyi Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy ve yönetimini ziyaret ederek tebrik etti. Ziyarette Trabzon Milletvekili Yavuz Yavuz Aydın ve Beşikdüzü İyi Parti İlçe teşkilatı yer aldı.

BEŞİKDÜZÜSPOR Başkanı Ferhat Aksoy yaptığı açıklamada; “ Trabzonsporumuzun efsane kaptanı ve teknik direktörü, Konya Milletvekili Sayın Ünal Karaman'ı kulübümüzde misafir ettik.Ana gündem tabiki de futboldu. Futbol konulu sohbetimizde hocamızın bilgi birikim ve tecrübelerinden faydalanma imkanı yakaladık. Şampiyonluğumuzu tebrik eden Sayın Karaman'a projelerimizi, planlarımızı anlattık. Vekilimizin kıymetli tavsiyelerini aklımızın bir köşesine not ettik” dedi.

HABER: EROL TAŞKIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap